lunes, 12 de marzo de 2007

Leucate 10 de Març 2007


La Costa Brava ha estat afectada per un temporal de vent molt fort, fins a 144 km/h, i nosatrus no nus ho vam voler perdre.
Dissabte as dematí ma vaig aixecar a les 8:45 i després de mirar per sa finestra i veure la impossibilitat de navegar a Cadaqués, vam decidir nar a leucate. La previsió deia que baixaria x la tarda.






Vista de la bahía de Cadaques des da sa meu casa. impressionant panorama.





Es 5 mus vam posar en camí cap a Leucate, i un cop allà vam veure que el tema estava encara més fort que a Cadaqués, espectacular i as mateix temps desesperador, ja que mus era impossible entrar a l’aigua.
Vist això vam decidir fer una volta per ses botigues de windsurf i dinar alguna cosa, després vam tornar a Eole i en veure que es vent havia baixat, vam decidir muntar lo més petit que tinguéssim entre tots. De 5 persones vam fer 3 equips: 77L i NS superstar 4.0, 82L i NP Search 4.0, i 93L i NS 4,2. tot i així erem casi es que teníem es material més gran. La gent navegava amb 3.3 3.7.....però buenu és lo que hi ha, i per tant a l’aigua amb lo que tenim.
La veritat és que bastant passats, era massa fort, tot i així vam estar navegant casi dues hores, tornant-nos. Personalment molt satisfet per haver pogut navegar amb aquestes condicions i material tant petit.
A Eole vaig veure molt i molt nivell, es nota que la gent amb 3.3 i 3.7 amb taula de 70 litres disfruta de veritat. Vam poder presenciar forwards, flakas, i molts trucs de freestyle.
Després que el sol caigués, l’Hug me va dir que es volia comprar una botavara. Vam nar un altre vegada a ses botigues....impressionant te tornes boig allà, és es típic puesto on t’ho gastaries tot, lo que tens i lo que no tens.





de camí cap a terres franceses







Impresonant foto i quines velocitats que pillava la gent





Hug a fondo amb 4.2 i tiga 93L



Una de ses dues sorpreses del dia. un homu amb vela 2.9!!!!



Alex (blue rocket) trabujant




Alex


Sa segona sorpresa va ser aquest avi. i com navegava!!!!



Alex navegant a contra sol.

Condicions molt dures. 4 bordos i descans.







4 des 5 que erem!!!!



La màxima registrada a leucate aquest dia va ser de 48 nusos. impressionant condicions




Fotos: Xavi Martínez i Alex (com sempre es que fa el report xupa poquíssima càmara) :)

2 comentarios:

Biscai dijo...

crec que deguereu disfrtar moltissim, basta amb veure la predicció del vent per al cap de setmana per saber que us vau posar les botes! les fotos acollonants, unes condicios molt bones, pero xavi a ke et referixes kuan dius que cadaques inprcticable? el vent no entrava be? digamelon, impresionant el report segueix aixi amb la web! Rekords pe tu de les germanes ruano ok? man dit que us volen cuneixer? anglaglaglaglagla!!!!!!!!!!!

xavicdq dijo...

JEJEJEJEJEJEJEJE sisi les ruano ja les coneixi, van estar sopant a casa meua laltre dia!!!! jejeje
A cadaques era impossible, en aquell moment del mati no teniem material com per entrar a l'aigua. hauries de tenir vels de 3m i taula 60-70 litres coses que encara no tenim per falta de nivell!!
gràcies Biscai